Bemiddeling ZZP-ers

U zoekt, wij vinden. Ons motto: als we de freelancer en ZZP-er niet kennen, dan vinden we hem of haar.

FS4ALL bemiddelt in tijdelijke opdrachten binnen de vakgebieden ICT, Techniek en Algemeen Management.

Tijdens een gedegen intake bij u als opdrachtgever wordt gezorgd voor een helder profiel van de ZZP-er. Vervolgens wordt er een eerlijke terugkoppeling gegeven of deze ZZP-er tegen het gewenste tarief te vinden is of dat er concessies moeten worden gedaan. Vervolgens wordt de zoektocht gestart via verschillende kanalen.

FS4ALL gelooft in netwerken. Meer en meer bemiddelingen zullen via netwerken tot stand komen. Hoewel FS4ALL al een groot netwerk hebben, zal dit netwerk zelf niet voldoende zijn om iedere ZZP-er van een passende opdracht te voorzien. Daarom zullen wij continu de randen van ons netwerk opzoeken om andere netwerken in te schakelen en zodoende de juiste ZZP-er te vinden.

Een duurzame bemiddeling kan pas plaatsvinden na een persoonlijk gesprek. In dit persoonlijke gesprek is het essentieel dat wij de kwaliteiten van de ZZP-er ontdekken en dat u weet wat u van FS4ALL kunt en mag verwachten.

Wilt u meer informatie over een succesvolle en zorgeloze bemiddeling? Bel Thomas Bos op 06-22060878 of stuur een mail naar info@fs4all.nl.