Voor ZZP-ers

Als Freelancer hebt u gekozen voor een vak. Of dat vak nu ICT, HR, Finance, Techniek, Management of anders is, u bent bekwaam in dit vak. En vanwege die vakbekwaamheid bent u waardevol in de markt. Alleen, hoe kunt u die waarde zo optimaal mogelijk inzetten?

Het antwoord hierop is focus. U focust zich op de opdracht, op uw kennis en op succes. Maar door die focus zou u zomaar andere, vaak belangrijke, zaken uit het oog verliezen. Want wanneer zorgt u er voor dat u een volgende, aansluitende opdracht heeft? Acquisitie en netwerken kost tijd, veel tijd. En wat dacht u van factureren? U wilt toch ook uw geld zien waar u hard voor heeft gewerkt? Daar zijn juiste facturen voor nodig. Iedere week, of op zijn minst iedere maand. En zit u er op te wachten om bij u huidige opdrachtgever steeds bij de administratie binnen te stappen om naar uw geld te vragen?
Wanneer u eens per jaar, of wellicht eens per kwartaal uw belastingaangifte regelt, weet u dan exact de laatste regels en aftrekposten te vinden? Dit kan veel tijd kosten zoals u wellicht al weet.

Diensten
Om al die zaken die niet binnen uw focus passen toch perfect uit te laten voeren biedt FS4ALL daarom alle diensten aan die u als Freelancer helpt uw bedrijf optimaal te laten presteren. Wij bieden naast bemiddeling in (interim) opdrachten, al die andere diensten aan die u als ZZP-er ondersteunen om uw focus op de opdracht te houden en uw waarde in de markt te behouden. Kort door de bocht: u kunt uw hele hebben en houwen bij ons kwijt.

Onze diensten
- Bemiddeling
- Facturatie
- Boekhouding en belastingaangifte
- Administratie