Voor opdrachtgevers

Aandacht
Of u nu een vaste of interim-oplossing zoekt, FS4ALL biedt u de persoonlijke aandacht die u van een klein bureau mag verwachten. De ervaring die wij hebben opgedaan bij marktleiders in Nederland hebben we vertaald naar een model waarin de persoonlijke aandacht centraal staat, maar waar u ook de kwaliteit krijgt die u verdient.

Op basis van het door u gestuurde profiel zullen wij een korte scan uitvoeren waarna we laten weten of het gezochte profiel van de kandidaat haalbaar is in de huidige arbeidsmarkt. Wanneer dit niet het geval is, dan zullen we ook aangeven wat er moet veranderen om het wel een haalbaar profiel te maken. Afhankelijk van de gewenste snelheid zullen we daarna een uitgebreide intake houden met direct betrokkenen. Zo verbeteren we ons beeld om uiteindelijk de beste match te bewerkstelligen.

Werving
Of het nu gaat om een interim manager of een vaste medewerker, de zoektocht naar de juiste persoon vindt steeds meer plaats in netwerken. En dat is nu precies waar FS4ALL het verschil maakt. Met jarenlange ervaring bij marktleiders in de arbeidsbemiddeling, beschikken wij over een groot netwerk. Een groot netwerk alleen is niet genoeg. Het moet op de juiste manier worden ingezet daarom zullen wij continu de randen van ons netwerk opzoeken en andere netwerken in schakelen.

Succes
Pas bij succes zullen wij een factuur sturen voor de bemiddeling. No cure no pay dus. In uitzonderlijke gevallen kan er, in overleg met u, een andere constructie worden afgesproken.